بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: مواد غذایی
زبان مقاله: فارسی


موارد یافت شده: 59

1 - ارزیابی شوک‌های قیمت نفت و نرخ ارز بر قیمت مواد غذایی در مناطق شهری ایران (چکیده)
2 - کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی (چکیده)
3 - مروری براثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
4 - مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
5 - میزان آگاهی و نظرات جامعه دانشگاهی نسبت به استفاده از مواد غذایی دستکاری شده ژنتیکی (چکیده)
6 - نقش آنزیم پروتئاز در بیوتکنولوژِی مواد غذایی (چکیده)
7 - معرفی کنه های بی استیگمات و اریباتید (Acari: Sarcoptiformes) مرتبط با مواد غذایی انباری در شهرستان مشهد (چکیده)
8 - کاربرد نانو ذرات نقره در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
9 - تحلیل نقش متغیرهای اقتصادی بر قیمت مواد غذایی در کشورهای منتخب صادرکننده و واردکننده نفت (چکیده)
10 - اثرات و شاخص های بهره وری نیروی کار کشاورزی قیمت مواد غذایی و توسعه پایدار (چکیده)
11 - بررسی تاثیر قیمت و کیفیت محصولات شرکت های تولیدی مواد غذایی شهرک های صنعتی شهرستان مشهد بر عملکرد صادراتی با توجه به نقش تعدیل گری دانش و شناخت بازارهای خارجی (چکیده)
12 - بررسی نقش تعدیل گری دانش و شناخت بازارهای خارجی بر رابطه بین بسته بندی و استاندارد بین المللی محصولات شرکت های تولیدی مواد غذایی شهرک های صنعتی شهرستان مشهد بر عملکرد صادراتی (چکیده)
13 - کنترل کیفیت مواد غذایی با روش های شناسایی سریع قارچ ها و مایکوتوکسین ها در محصولات کشاورزی (چکیده)
14 - سنتز و مطالعه خواص ساختاری، فیزیکی و ضد میکروبی اکسید روی و نانو کامپوزیت پلیمری (PVA/ZnO)جهت بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
15 - معرفی کنه های شکارگر مزواستیگمات و پرواستیگمات(Acari: Trombidiformes , Mesostigmata)مرتبط با مواد غذایی انباری در مشهد (چکیده)
16 - بررسی رفتار چسبناکی پودر مواد غذایی و تکنیک های تعیین آن (چکیده)
17 - طبقه بندی نیازهای مشتریان از بسته بندی محصولات مواد غذایی با استفاده از مدل کانو (چکیده)
18 - بررسی فعالیت های ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر گوسفند، ماست و کره محلی مسکه در برابر باکتری های شاخص مواد غذایی (چکیده)
19 - بررسی ماندگاری محصولات کشاورزی و مواد غذایی با استفاده از آزمون های غیر مخرب (چکیده)
20 - کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی (چکیده)
21 - تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل برخواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم لیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
22 - بررسی ترکیبات موثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی و کلپوره علیه برخی پاتوژن های مواد غذایی (چکیده)
23 - بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
24 - بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی (چکیده)
25 - مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
26 - مروری بر مدلسازی انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی (چکیده)
27 - کاربرد و مکانیسم عمل نایسین در مواد غذایی (چکیده)
28 - بررسی تنوع و پراکندگی انتروکوکوس ها در مواد غذایی دریایی (چکیده)
29 - کاربرد تحلیل تمایزی چندگروهی در تعیین عوامل اقتصادی- اجتماعی مؤثر بر تأثیرپذیری خریداران مواد غذایی از شیوه‌های مختلف تبلیغات بازاریابی (مطالعه موردی: شهر مشهد) (چکیده)
30 - بقاء حرارتی ویروس های روده ای (بیماری زا)در مواد غذایی (چکیده)
31 - بررسی امکان تشخیص حضور گونه های متعلق به جنس Staphylococcus در مواد غذایی با روش PCR-TTGE (چکیده)
32 - بررسی تأثیر ویژگی‎های دیداری و کارکردی بسته‎بندی بر خرید مواد غذایی با تعدیل‎گری متغیر بوم‎شناختی مشتری (چکیده)
33 - تحلیل تاثیر ادراک مشتریان از آمیخته بازاریابی بر ارزش نام و نشان تجاری (مورد مطالعه: محصولات مواد غذایی رضوی) (چکیده)
34 - بخشی از فون کنه های مواد غذایی انباری در شهرستان مشهد ایران (چکیده)
35 - کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
36 - ردپای اکولوژی آب در تولید مواد غذایی (چکیده)
37 - بینی الکترونیکی وسیله ای برای تشخیص تقلبی بودن مواد غذایی (چکیده)
38 - مدل سازی سنتیکی تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی (چکیده)
39 - شبیه سازی فرایند استریلیزاسیون حرارتی پیوسته مواد غذایی (چکیده)
40 - مواد غذایی جهت نیروهای نظامی در شرایط بحرانی (چکیده)
41 - بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی (چکیده)
42 - آلودگی مواد غذایی به آفلاتوکسین، راههای پیشگیری و سالم سازی آن (چکیده)
43 - استفاده از بینایی رایانه ای در تعیین و اندازه گیری مقدار اکریل آمید در مواد غذایی (چکیده)
44 - روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
45 - تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
46 - بررسی مقا یسه ای روش های مختلف تعیین حضور آنتی بیوتیکها در مواد غذایی (چکیده)
47 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
48 - بسته بندی و ایمنی مواد غذایی (چکیده)
49 - بررسی تاثیراستراتژی تمایز پورتر برعملکرد سازمانی از طریق بسته بندی کالاها در شرکت های مواد غذایی آستان قدس رضوی (چکیده)
50 - بررسی تاثیر افزودن نانولوله های کربنی چند دیواره بر خواص فیلم های پلی اتیلنی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
51 - فراوری مواد غذایی بامیدانهای الکتریکی بالسی (چکیده)
52 - ارائه روش اجرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی (چکیده)
53 - کاربرد Bacillus thuringiensis به عنوان یک عامل بیولوژیک در تولید مواد غذایی ایمن (چکیده)
54 - بررسی اثرات ریسک قیمتی مواد غذایی در انتخاب جیره ی بهینه گاو شیری (چکیده)
55 - فقر مواد غذایی: نگرشی اقتصادی بر فرسایش خاک (چکیده)
56 - بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو (چکیده)
57 - مزایای استفاده از بخار super heat برای خشک کردن مواد غذایی با مطالعه خاص بر روی تفاله چغندر قند (چکیده)
58 - شناسایی و ردیابی بقایای بافتی اسب سانان در مواد غذایی و خوراک دام و طیور با استفاده از توالی Cytochrome-b (چکیده)
59 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)